Site Overlay

Buurtpreventieteam fietst mee door de wijk Waterhoef in Oisterwijk.

Buurtpreventieteam fietst mee door de wijk Waterhoef in Oisterwijk.

Geschreven door Peter van de Wouw.

Afgelopen zaterdag 2 oktober 2021 waren 3 leden van Buurtpreventie Oisterwijk aanwezig in de wijk de Waterhoef in Oisterwijk.

Op verzoek van de organisatoren van de jaarlijkse “feestdag” van de wijk de Waterhoef zijn we met enkele leden aangesloten bij de fietstocht die door de wijkraad georganiseerd was.

Wethouders Dankers en Spekle fietsten samen met nog een aantal gemeenteraadsleden en bewoners met een route door de wijk om aan de Gemeente Oisterwijk aandachtspunten, of anderszins, te laten zien.

Het was een behoorlijke groep van ruim 30 personen en wij besloten achteraan te gaan fietsen als zijnde een “beveiligende achterhoede”.

Leuk om te doen en we leren op deze manier ook Oisterwijk een beetje beter kennen want Bart en Peter komen beide uit Moergestel.

Onze coördinator Frans uit Haaren, bleef in het wijkcentrum om info uit te delen en e.e.a. toe te lichten over wat de Buurtpreventie Oisterwijk allemaal doet in de gemeente Oisterwijk.

Na ruim1 uur fietsen gingen we weer terug naar de Waterhoef waar de dag verder “doorgevierd” werd met de teams, die samen met elkaar de bevindingen uit de tocht verder onder de loep namen om de opgedane vragen of kennis verder uit te werken.

Kortom het was weer een andere invulling van een gedeelte van ons team en we hebben weer een leuk stukje Oisterwijk leren kennen.

Mocht je interesse hebben over onze actieve Buurtpreventie Oisterwijk, kijk dan op www.buurtpreventie-oisterwijk.nl voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.